top of page
20220502_084749-min.jpg

kwalitatief,
duurzaam & toekomstgericht

20220216_110759.jpg

Landgoed, bos en natuurbeheer

Sinds 1993 is Bomert Beheer actief als advies- en coordinatiebedrijf in bos- en natuurbeheer. Bomert Beheer verzorgt onder andere: heheer van gebieden en bebouwing op landgoederen, klimaatgerichte beplantingplannen, ziekten en plagen onderzoek, en projectbegeleiding, Ons uitgangspunt is dat u zich als opdrachtgever zult herkennen in de aanpak en het eindresultaat, De balans wat er mogelijk is in ons veranderen klimaat, wetgeving en het maatschappelijke draagvlak vraagt om naatwerk om uw beheerdoelen te bereiken.  

Justdiggit_logo_green.png

Sponsor JustDiggit

Bomert Beheer is sponsor van JustDiggit. De missie van JustDiggit is om Afrika te vergroenen. Ze willen de stijgende temperatuur van de aarde terug dringen door meer planten en bomen te planten. Daarnaast heeft het vergroenen en herstellen van gedegradeerd land ook een positieve impact op water- en voedselzekerheid en en verbetert de levens van mens en dier.

Bomert Beheer B.V. Natuur & Bos & Projecten Milsbeek

De ervaring van

“At fuga. Ut ad eum earumqui ad qui officid es mil imus maiorpo repersp edignihit assequia nimus namet everror epeliqu ossunt, coreptatio ipicill atibus, teture officiam veligen ienturio. Ad qui dus rehendi culla. luptas delecabo. Cuptas quia aci corit re, sunto occuscilit eum cum"

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden of heeft u een vraag?

bottom of page